ВИДЕО: Затварят за месец участък от улица "Перистър" в Разград

By 05 Юни 2023 Прочетена 1168 пъти 0

Продължава работата по проекта за реконструкция на водопроводи в югозападната част на Разград и в Жилищен комплекс "Орел".

В тази връзка предстои затваряне за движение на улица "Перистър" заради извършването на строително-монтажни дейности. 

Вече е в ход процедурата по издаване на общ административен акт за въвеждане на временна организация за безопасност на движението по определени участъци. Улица "Перистър" ще бъде затворена за движение от 3 юли до 3 август в отсечката от "Априлско Въстание" до ул. "Иглика".

Движението ще става по обходни маршрути, като временната сигнализация преди започване на дейностите трябва да се постави от фирмата-изпълнител на проекта.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Улица "Перистър" обслужва транспортния поток към едноименната бизнесзона в града, като поема и движението към Жилищен комплекс "Орел".

В улиците, близко до "Перистър", вече се работи по новите водопроводи, като са поставени и хидранти.

Припомняме, че финансирането по проекта е осигурено от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Отпуснатите на Община Разград над 2,6 милиона лева са 50% от необходимите средства за целия проект.

Трасето обхваща 7 улици, по които ще се подменят 12 км. водопроводи заедно с още около 10 км сградни отклонения за близо 500 адреса.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net