ВИДЕО: Организаторите на Тарлата в Русе възстановиха зелените площи и парковите елементи

By 17 Май 2023 Прочетена 904 пъти 0

Напълно възстановени са тревните площи и инфраструктурата в парка на младежта в Русе след провеждането на пролетния панаир.

Разходите са за сметка на организаторите.

По-голям интерес от миналата година отчитат организаторите на традиционния пролетен панаир в Русе. Въпреки, че разстоянието което е заемал, е било със стотина метра по-късо, пространството е било по-наситено с атракциони и нови места за развлечение.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Така на обща площ от около 3000 кв.м. бяха разположени десетки малки и големи съоръжения, сергии с различни стоки, както и много заведения за хранене. Затова според управителя на пазарите в Русе Кунчо Кунчев, панаирът е бил по-успешен от миналата година.

Въпреки опасенията на хората, че провеждането на панаира в парка на младежта ще нанесе щети по зелените площи и инфраструктурата, това не се е случило, категоричен е Кунчо Кунчев, който за втора поредна година организира Тарлата в Русе.

От контактите си с посетителите, организаторите са затвърдили мнението си, че най-подходящото място за провеждане на панаира е паркът на младежта.

Вижте повече във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 17 Май 2023 17:56
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net