ВИДЕО: 40 изрядни данъкоплатци в Търговище получават предметни награди от традиционната томбола

By 17 Май 2023 Прочетена 1963 пъти 0

40 изрядни данъкоплатци в Търговище ще получат предметни награди.

Печелившите бяха определени чрез жребий, който се проведе днес в Общината. В него можеха да участват гражданите, платили пълния размер на налозите си до края на април.

Жребият бе изтеглен от 10-годишната Ивайла Димитрова, в присъствието на заместник-кмета Валентин Велчев, началника на Отдел "Местни данъци и такси" Станислава Йорданова и помощник-нотариус Иван Иванов.

Сред наградите през тази година има уреди за готвене, тостери, фритюрници, скари, прахосмукачки и кафемашини.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


През последните няколко години и други общински администрации са почерпили опит от Търговище и разпределят предметни награди за увеличаване на събираемостта и формирането на по-голям ръст на приходите, заяви заместник-кметът Валентин Велчев. Размерът на планираните местни приходи на Община Търговище за тази година е малко над 14 милиона лева.

Списъкът с печелившите от жребия е публикуван в уебсайта на Общината. Те могат да получат наградите си в 30-дневен срок на централния вход на Община Търговище.

Гражданите трябва да представят документ за самоличност и отрязъка от талона за участие, който са получили при плащането на данъците.

Вижте повече във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net