Кметът на Търговище ще отговаря на въпроси на живо във фейсбук страницата си

Кметът на Търговище ще отговаря на въпроси на живо във фейсбук страницата си Кметът на Търговище ще отговаря на въпроси на живо във фейсбук страницата си

Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров ще отговаря на въпроси на граждани на 25 септември, от 11:00 часа, на живо във фейсбук страницата си.

Ще направя отчет за свършеното в последните четири години. Ще отговоря на въпросите, които ви вълнуват. Тези своеобразни виртуални приемни в последния мандат за мен бяха шанс да сверявам часовника си за това в правилната посока ли вървим. Надявам се за Вас да са били и интересни, и полезни, и да са допринесли за това да сте по-добре информирани какво се случва в администрацията, както и какви са били предизвикателствата, които е трябвало да преодоляваме

казва кметът в публикацията на страницата си

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Както досега, въпросите към д-р Димитров могат да бъдат зададени предварително, като коментар под публикацията в страницата му или по време на самото излъчване.

Припомняме, че д-р Димитров отговаря на въпроси на живо във фейсбук страницата си от 2019 г. Целта е засилване на диалога с гражданите на Търговище и постигане на по-голяма откритост и прозрачност за работата на местната администрация.

Публикация за живото излъчване на кмета може да откриете ТУК

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net