Неправилно изпреварване предизвика катастрофа в Търговище

By 16 Февруари 2018 Прочетена 1482 пъти 0
Установено е, че жената е с фрактура на подбедрицата, а мъжът с фрактури на тазобедрена става и три ребра. Установено е, че жената е с фрактура на подбедрицата, а мъжът с фрактури на тазобедрена става и три ребра. КИС 13

На 15 февруари около 9:00 часа на бул. „Ал.Стамболийски” в квартал „Въбел” в Търговище неправилно изпреварване е станало причина за катастрафа, вследствие на която двама души са настанени  в болница.

Лек автомобил „Ситроен Берлинго“  с търговищка регистрация се е движел посока Търговище – Попово, когато в забранен участък от пътя водачът предприема изпреварване на движещата се пред него кола „Опел Мерива“.

В същото време шофьорът на „Опел” е извършвал завой наляво, за да прибере автомобила си в гараж и е бил блъснат от изпреварващата го кола.

Вследствие на удара автомобилът „Ситроен” е излязъл от пътното платно и се е блъснал в спирка на градския транспорт, където автобус са чакали мъж на 91 години и жена на 78 години. И двамата чакащи са ранени и откарани в МБАЛ – Търговище.

Установено е, че жената е с фрактура на подбедрицата, а мъжът с фрактури на тазобедрена става и три ребра.

Няма опасност за живота на пострадалите, но те ще останат в хирургичното отделение за лечение.

По случая е образувано досъдебно производство.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net