ВИДЕО: Община Търговище напомня: Плащаме местните данъци с отстъпка до 30 април

By 22 Април 2024 Прочетена 493 пъти 0

До 30 април е срокът за плащане на местните данъци и такси с 5% отстъпка, напомнят от Община Търговище.

Справка за дължимия размер на налозите може да бъде получена от отдел "Местни данъци и такси". 

Гражданите, платили в този срок пълния годишен размер на налозите си върху недвижимите имоти, превозните средства и таксата за битови отпадъци, могат да участват и в традиционния жребий на Общината с предметни награди.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


За целта е необходимо да запазят отрязъка с талона, който ще им бъде предоставен на касите на отдел "Местни данъци и такси". Платилите задълженията си дистанционно също могат да се включат в жребия.

От Общината призовават гражданите да заплащат дължимите суми електронно, като се отбелязва и кода според това дали става дума за данъците върху недвижимите имоти и превозните средства или таксите за битови отпадъци и притежаване на куче.

Задълженията могат да се плащат и чрез наличните платформи за онлайн банкиране. Чрез тях дължимите суми се генерират автоматично и не е необходимо посочването на различните кодове за плащане.

Налозите може да се платят също в брой и чрез ПОС терминални устройства на касите на отдел "Местни данъци и такси" в Центъра за административно обслужване на Общината.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 22 Април 2024 17:05
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net