Започва конкурсът "Да украсим за Коледа община Търговище"

By 29 Ноември 2023 Прочетена 642 пъти 0
Започва конкурсът "Да украсим за Коледа община Търговище" Започва конкурсът "Да украсим за Коледа община Търговище"

Община Търговище обявява традиционния си конкурс "Да украсим за Коледа община Търговище".

Той ще се проведе в две категории – за външна украса на обект/сграда (жилищна сграда, балкон, двор, търговски обект, бизнес сграда), както и за украса на обществено място. Участието е отворено за жителите от всички населени места в общината, за физически и юридически лица.

Заявки за участие се подават до 23.59 ч. на 17 декември 2023 г. Изпращат се до три снимки на всеки обект, участващ в надпреварата, на e-mail: presscenter.targovishte@gmail.com. Посочват се имена (организация или фирма), адрес на обекта и телефон за връзка. Всички снимки ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на конкурса.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Победителите ще бъдат определени от комисия от експерти от Община Търговище, които ще обходят всички обекти в периода 18-22 декември и ще класират участниците.

Отличените ще получат ваучер от магазин за стоки за бита. За спечелилите първо място в двете категории те са на стойност 150 лв.; за второ място – 120 лв.; за трето място – 100 лв.

Във всяка от двете категории ще бъде връчена награда и за любимец на публиката. Те ще бъдат определени на база харесвания на публикациите с украсата на участниците във фейсбук страницата на конкурса. Получилите най-много харесвания във всяка от двете категории ще получат ваучер от магазин за стоки за бита на стойност 100 лв. Гласуването (харесването на публикациите) ще е до 12.00 ч. на 3 януари 2024 г.

През януари ще бъде обявена и датата за връчване на наградите.

Регламентът на конкурса е публикуван в уебсайта на местната администрация.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net