fbpx

Мъж в нетрезво състояние е предизвикал пожара в селскостопанска постройка в Омуртаг вчера

By 03 Юни 2021 Прочетена 1599 пъти 0
Мъж в нетрезво състояние е предизвикал пожара в селскостопанска постройка в Омуртаг вчера Мъж в нетрезво състояние е предизвикал пожара в селскостопанска постройка в Омуртаг вчера снимка: КИС 13

Районното управление на полицията в Омуртаг е установило лицето, причинило по непредпазливост пожар в стопанска постройка вчера.

Това е 58-годишен мъж от същия град, живеещ в имота, където е възникнал пожара. Той е предизвикал пожара в нетрезво състояние, след като е изхвърлил неизгасена угарка от цигара в имота.

Припомняме, че вчера около 09:30 часа в Районното управление на полицията Омуртаг е получен сигнал, че в стопанска постройка е избухнал пожар. Постройката е собственост на 52-годишна жена. Огънят бързо се разпространил и в съседна постройка, която е собственост на 47-годишен мъж.


В резултат на инцидента са унищожени около 40 кв.м. покривна конструкция, като огънят е повредил и мотоциклет, собственост на същия мъж, както и 5 куб.м. дърва за огрев. 

Пожарът е погасен от два екипа служители на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Омуртаг с два противопожарни автомобила, като за гасенето му са използвани около 10 000 литра вода.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 330, ал. 1 по описа на управлението.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 03 Юни 2021 11:27
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net