19 изпълнения се състезаваха за най-оригинална песен-послание на сцената на "Живот без дрога" в Разград

By 24 Март 2016 Прочетена 1455 пъти 0

С авторското си парче “Призрачен човек” група “Салвейшън” спечели специалната награда на Директора на полицията в Разград на конкурса "Живот без дрога". Организираният от областната дирекция на МВР конкурс е единственият по рода си в страната за най-оригинално авторско послание срещу наркотиците. КИС 13 излъчи пряко конкурса от Общинския културен център в Разград

В 17-то поред издание на конкурса се състезаваха 19 изпълнения на млади таланти от Лудогорието. Две от тях бяха вокално-инструментални групи, шест вокални  и 11 индивидуални изпълнители и дуети. Песните бяха оценявани от осемчленно жури. Освен с авторски изпълнения, участниците в конкурса се представиха и с кавъри на познати песни, но свързани с темата “Живот без дрога”.

Наградата за най-добро изпълнение в категория “Индивидуални изпълнители и дуети” получи Кирил Георгиев за авторската си песен “Животът е безценен”. Победител в категория “Вокални групи” стана група “Outtacontrol” от Исперих с авторското си парче “Имай вяра”, а в категория “Вокално-инструментални групи” наградата отиде при група “Apocalypse”.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net