27-годишен мъж от Разград е задържан за притежание и разпространение на наркотици

27-годишен мъж от Разград е задържан за притежание и разпространение на наркотици 27-годишен мъж от Разград е задържан за притежание и разпространение на наркотици снимка: КИС 13

След извършено претърсване, задържаха мъж за притежание и разпространение на наркотици в Разград.

За случая съобщава Областната дирекция на МВР в Разград.

В хода на разследване по образувано досъдебно производство около 15 часа на 22 март е извършено претърсване в жилище, обитавано от лицето.

Открита е електронна везна, по която са намерени следи от бяло прахообразно вещество. При тестване веществото реагира положително на синтетичен канабиноид.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

След извършен личен обиск у мъжа е открита кутия с жълта субстанция / близо 7 грама/, която при тестване реагира на синтетичен канабиноид. С иззетото може да се обработи значително количество суха маса, която при пушене има наркотичен ефект.

В хода на оперативно-издирвателните действия е установено, че задържаният се снабдява с дрога от градове в Северна България, след което разпространява забранените вещества в Разград и региона.

Случаят е докладван на Окръжна прокуратура – Разград. Води се разследване за престъпление по чл.354 А от Наказателния кодекс.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net