Добрин Добрев ще бъде заместник на Денчо Бояджиев в Разград. Мирослав Грънчаров също влиза в екипа?

By 22 Ноември 2019 Прочетена 2711 пъти 0
Междувременно продължава подготовката за предстоящото заседание на местния парламент Междувременно продължава подготовката за предстоящото заседание на местния парламент снимка: КИС 13

Общинската избирателна комисия в Разград със свое решение прекрати предсрочно пълномощията на общинския съветник Добрин Добрев от Коалиция "БСП за България".

Причината е назначаването му за заместник-кмет на Общината. Комисията обяви, че на следващия в листата – Румяна Балтова, вече й е издадено удостоверение за общински съветник.

Назначеният за заместник-кмет на Община Разград Добрин Добрев е юрист, със стаж в системата на местната власт. Той бе и водач на листата от кандидати за общински съветници на коалиция "БСП за България" на местните избори. Като заместник-кмет, Добрин Добрев ще отговаря за ресор финансови дейности, местни данъци и такси, инвестиционни дейности и програми и околна среда в Общинската администрация.


Очаква се решение на Общинската избирателна комисия за прекратяване на пълномощията като общински съветник и на Мирослав Грънчаров от "Демократична България", който ще е вторият заместник-кмет. Той бе кандидат за кмет на Разград и втори в листата на кандидатите за общински съветници от десницата.

Междувременно продължава подготовката за предстоящото заседание на местния парламент, на което се очаква да се приеме правилник за организацията и дейността на Общински съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация. Вече е готов проектът на правилника, който бе разгледан на заседание на комисията, натоварена с изготвянето му. След подробно обсъждане на всички текстове, със свое решение комисията утвърди проекта за Правилник за организацията и дейността на Общинския съвет в Разград за мандат 2019-2023 година. На съответното законово основание, беше определен и 14- дневен срок за предложения и становища по проекта.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 22 Ноември 2019 16:13
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net