fbpx

Георги Тодоров е новият управител на Общински културен център - Разград

By 27 Февруари 2023 Прочетена 399 пъти 0
Георги Тодоров е новият управител на Общински културен център - Разград Георги Тодоров е новият управител на Общински културен център - Разград снимка: Община Разград

След спечелен конкурс за длъжността, Георги Тодоров е новият управител на Общински културен център - Разград.

Той встъпи в длъжност в петък, 24 февруари.

Георги Тодоров е завършил Шуменски университет „Епископ Константин Преславски”, магистър по специалността „Българска филология”.

Първото му работно място е в областта на образованието, а по-голямата част от професионалната му кариера е в сферата на журналистиката, маркетинга и рекламата и „Връзки с обществеността”.

Работил е 3 години като преподавател по български език и литература, следват ангажименти като редактор във вестниците: Карнобатска правда”, „Възход”-Разград и „Гледища”-Разград.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

През 1992 г. Тодоров става един от съоснователите на Кооперация „Екип 7” – издател на областния вестник „Екип 7”. 3 години е редактор в „Екип 7”, още 3 – заместник главен редактор, 13 години главен редактор и още 2 – заместник главен редактор. Работи и 2 години като редактор в Общинско радио „Разград”.

От 2013 г. до момента е експерт „Маркетинг и реклама” в Капански ансамбъл-Разград.

От 2015 г. до момента е собственик на „Е-Разград”ЕООД – издател на новинарския сайт e-Razgrad.bg.

От февруари 2021 г. до септември 2021 г. изпълнява длъжността „Управител на ОКЦ-Разград”. От октомври 2021 г. до момента е експерт „Връзки с обществеността” в Регионален исторически музей-Разград.

Припомняме, че управителят на ОКЦ управлява, стопанисва и поддържа сградата на ОКЦ, известна повече като Новия театър.

Ангажимент на управителя е още за координира взаимодействието и изпълнението на поетите ангажименти от ползвателите на имота – Театрално-музикален център и Капански ансамбъл и всички външни наематели на театралната зала, както и да извършва активна маркетингова и рекламна дейност за пълноценното използване на двете сгради – ОКЦ и Филхармония и други ангажименти.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 27 Февруари 2023 20:52
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net