Клаудио Кешерю от "Лудогорец" стана спортист на годината в Разград

By 10 Декември 2019 Прочетена 1165 пъти 0
За отбор на годината пък очаквано бе избран футболния "Лудогорец" За отбор на годината пък очаквано бе избран футболния "Лудогорец" снимка: Община Разград

На тържествена церемония днес най-добрите спортисти в Община Разград за 2019 година и техните треньори получиха признание за труда си.

Класацията, в която се избират десетте най-успешни състезатели през годината, се провежда за 58-ми път, като призьорите получават поименни плакети и парични премии.

В приветствието си към спортистите кметът Денчо Бояджиев им пожела да са здрави и да има още по-големи успехи.

След прилагане на обективни критерии, 7-членна комисия от спортни дейци и журналисти класира на първо място футболистът на "Лудогорец" Клаудио Кешерю. На второ място е състезателят по шахмат от клуб "Абритус" Ивайло Енчев, а трета в класацията е 16-годишната състезателка по борба от спортен клуб "Лютфи Ахмедов" Фатме Шабан. В десетката попадат още състезателите по лека атлетика Димана Йорданова, Виктория Василева и Лъчезар Вълчев, шахматистът Момчил Николов, колоездачите Мирослав Минчев и Николай Станчев и състезателят по стрелба с лък Боян Бонев.


Кметът Денчо Бояджиев връчи и плакетите за най добър отбор - на футболния "Лудогорец", за най-перспективен млад състезател – лекоатлетът Лъчезар Вълчев; както и на най-добрите треньори в индивидуалните и колектичните спортове - Дениз Хамид и Тодор Живондов.

По време на церемонията спортният деятел и журналист Здравко Душков връчи на кмета Денчо Бояджиев предложение от Инициативен комитет за обявяването на президента на ПКФ "Лудогорец" Александър Александров като Почетен гражданин на Разград.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 10 Декември 2019 17:42
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net