ВИДЕО: Община Разград кани на информационна среща за санирането

By 17 Януари 2023 Прочетена 767 пъти 0

Община Разград организира онлайн информационна среща с експерти от Министерството на регионалното развитие за новата програма за саниране.

Тя ще се проведе на 19 януари от 10:00 часа. Поканата за участие е насочена основно към професионални домоуправители и отговорници на многофамилни жилищни сгради. 

Вече започва кандидатстването по новата програма за саниране и в Разград. Общината е сред 40-те в страната, за които е определен финансов ресурс от 30 милиона лева.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Първият етап по програмата включва 100% безвъзмездна финансова помощ за санирането на одобрените сгради. Срокът за кандидатстване по него е до края на май. След това ще има и втори етап, при който се предвижда 20% самоучастие от страна на собствениците.

От Община Разград съобщават, че в четвъртък ще се проведе онлайн среща, на която всички заинтересовани страни ще имат възможност да зададат своите въпроси по Програмата към експертите от Регионалното министерство. Срещата е насочена основно към професионални домоуправители и отговорници на многофамилни жилищни сгради.

Община Разград кани тези, които имат интерес, да се включат в информационната среща, в зала 102 на Общинска администрация.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 17 Януари 2023 16:56
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net