Общинският център "Емилиян" в Разград предлага психологически консултации /ВИДЕО/

By 27 Март 2020 Прочетена 1876 пъти 0

Психологическо консултиране по телефона предлага Центърът за социална интеграция и рехабилитация "Емилиян" към Община Разград.

Целта е да се споделят и коментират въпроси и теми, вълнуващи родителите в условията на извънредно положение. 

Според специалистите в Центъра за социална интеграция и рехабилитация "Емилиян", пандемията от COVID-19 е донесла безпрецедентни предизвикателства и несигурност в личния и професионален живот на хората в България, които въпреки всичко продължават да се грижат за децата си, собствените си родители и семейства в ситуация на криза, болка, страх и притеснение за това, което предстои.


В тази връзка Центърът предлага на децата и родителите от общността възможност за психологическо консултиране по телефона, като целта е да се споделят и коментират въпроси и теми, вълнуващи родителите в настоящия момент. Това са подкрепа на семейството в отглеждането и възпитанието на децата в ситуация на промяна и криза; придобиване на познания и умения за позитивно родителстване; улесняване изпълнението ролята на родител, като се развият умения за общуване, доверие и приемане на преживяванията на детето.

Психологическо консултиране по телефона ще се извършва по предварителна заявка и график, като всяка сесия ще продължава по 30 минути.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 27 Март 2020 16:05
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net