Обявиха обществена поръчка за ремонт на десетки улици в община Разград

By 19 Април 2019 Прочетена 3386 пъти 0
Прогнозната стойност на ремонтите е близо 540 000 лева Прогнозната стойност на ремонтите е близо 540 000 лева снимка: КИС 13

Обявиха обществена поръчка за ремонт на десетки улици в Разград и населените места на територията на общината.

Прогнозната стойност е за близо 540 000 лева.

Успоредно с извършването на текущите ремонти по улиците в Разград, които се наложиха след зимния сезон, от Общината предприеха действия и във връзка с предстоящи рехабилитации на пътни отсечки и други инфраструктурни обекти.

Предвидени са основен и текущ ремонт на улици в Разград и по населените места на територията на общината и изграждане на алеи в новия гробищен парк. В рамките на града става дума за улиците "Стефан Караджа", "Руен", "Вардар", "Явашов", част от "Трапезица" и на подхода към ЖП гарата. В отделни обособени позиции на обявената обществена поръчка са включени и две големи улици. Едната от тях е "Жеравна", която е много натоварена и обслужва пътникопотока към най-големия ЖК "Орел" в града. Там се предвижда да бъде направен основен ремонт в участъка от "Бузлуджа" до "Стамболийски", което включва и обновяване на тротоарната настилка. По улица "Никола Пенев" пък ще бъде извършена рехабилитация на уличното платно.

Ремонти на улици предстоят и в 12 села на територията на общината.

Офертите на кандидатите по обществената поръчка ще се подават до 2 май.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net