ОП "Бизнес зона "Перистър" в Разград има нов директор

By 16 Април 2024
Павлина Русева е новият директор на общинско предприятие "Бизнес зона "Перистър". Павлина Русева е новият директор на общинско предприятие "Бизнес зона "Перистър". Снимка: Община Разград

Павлина Русева е новият директор на общинско предприятие "Бизнес зона "Перистър" в Разград, след спечелен конкурс.

Първостепенна задача за екипа от 12-те работещи в предприятието е да се довърши подробният устройствен план на новата зона, тъй като има много кандидати, които питат за терени за разширяване или стартиране на бизнес.

Друг приоритет е заложеният в общия устройствен план околовръстен път по посока Попово, което да облекчи трафика в града и да направи зоната още по-привлекателна.

"Бизнес зона "Перистър" е единственият реализиран според предварителните намерения проект по линия на конверсията.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

В бизнес зоната има 51 наематели и 31 инвеститори, трайно изграждащи имоти, като вече има и два случая, при които инвеститорите изкупуват и земята към законно построените имоти.

Новият директор на ОП "Бизнес зона "Перистър" Павлина Русева е  специалист с квалификация "Икономика на търговията" от Стопанска академия "Д.А.Ценов"-Свищов, бакалавър по "Финанси" и магистър по "Счетоводство и контрол" от Великотърновския университет "Св.св. Кирил и Методий". Последните ѝ две работни места са: главен експерт в отдел "Стратегическо планиране и проекти" в Община Разград и директор на Дирекция "Бюро по труда" - Разград.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.