Отчет на дейността за седем години от създаването си направи ОИЦ - Разград

През този период договорените средства по всички европрограми за региона са на стойност над 105 милиона лева През този период договорените средства по всички европрограми за региона са на стойност над 105 милиона лева снимка: КИС 13

Отчет за дейността си за седем години от своето създаване представи Областният информационен център в Разград.

През този период договорените средства по всички европрограми за региона са на стойност над 105 милиона лева.

Между 2012 и 2018 година центърът е инициирал и провел 283 информационни събития в Разградска област, в които са участвали повече от 10 хиляди души. От отчета на центъра става ясно същп, че само по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" се работи по 34 проекта, а по "Региони в растеж" изплатените средства вече са над 16,7 милиона лева. Общо по всички 150 проекта в областта, договорените средства са за около 74 млн. лв. Заедно с тези по Програмата за развитие на селските райони, сумата възлиза на над 105 млн. лв.

Освен дейността по прякото популяризиране на европроектите, Областният информационен център участва и в много кампании и инициативи на общинско ниво.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.