Продължават изкопните работи за подмяна на водопроводите в Доброшката махала в Разград

By 03 Юни 2024
Община Разград се извинява на гражданите за временните неудобства във връзка с ремонта. Община Разград се извинява на гражданите за временните неудобства във връзка с ремонта. Снимка: КИС 13

Продължават изкопните работи от първия етап от проекта "Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград".

В седмицата от 3 до 9 юни фирмата-изпълнител ДЗЗД "СКС-06" ще работи в следните участъци: ул. "Енос", ул. "Дъбрава", ул. "Мадара", ул. "Александър Стамболийски" – в участъка от ресторант "Шалеви" до пресечката с ул. "Жеравна", ул. "Абоба", ул. "Ахелой".

Община Разград се обръща към живеещите в районите, където ще се извършват ремонтни дейности, с молба да оказват съдействие като преместват автомобилите си от участъците, в които се работи.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

Етап 1 е най-големият от петте етапа по проекта "Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград", включа подмяна на 5473 метра водопроводи, касае захранването на 370 имота в района. В Доброшката махала водопроводите не бяха подменяни от повече от 50 години и загубите на вода надминаваха 70%.

Община Разград се извинява на гражданите за временните неудобства във връзка с ремонта.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Последно променена в Понеделник, 03 Юни 2024 17:22