ВИДЕО: Разград се готви за началото на Панаира утре

By 27 Юли 2022 Прочетена 2748 пъти 0

Утре започва Панаирът на киселото мляко и фестивал на народните традиции и художествените занаяти в Разград.

Тридневното събитие ще бъде открито от 17:30 часа пред Общинския културен център.

По традиция телевизия КИС 13 ще излъчва НА ЖИВО концертите във всяка от фестивалните вечери, в които участие през тази година ще вземат състави от Египет, Мексико и Грузия, както и различни български формации. 

Разград вече се подготвя трескаво за утрешното откриване на събитието.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Многобройните гости ще намерят зоните за отдих в зелените пространства на града добре окосени, а градинката пред Регионалната библиотека, която е най-посещавана от децата, е обновена. Там алеите са с нова настилка, поставени са пейки и кошчета за боклук. Екипи на общинското предприятие "Паркстрой" и днес продължиха да работят в района.

В централната градска част пред Общинския културен център днес започна монтирането на щандовете, шатрите и сергиите, на които ще се представят над стоте занаятчии и производители от цялата страна. Днес се монтираха и съоръжения в определените за закуски и напитки места.

В процес на подготовка е и постоянната експозиция пред Музикалния дом, където ще може да се види фотоизложба от снимки на тема "Панаирът през времето".

Две официални делегации от побратимени градове – румънския Кълъраш и германския Витенберге пристигат за събитието по покана на ръководството на Община Разград.

Утре вечер от 20:30 часа телевизия КИС 13 ще излъчи концертната програма от първия ден на панаира на киселото мляко и фестивал на народните традиции и художествените занаяти в Разград.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 27 Юли 2022 17:04
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net