Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност се провежда в Разград

Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност се провежда в Разград Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност се провежда в Разград снимка: КИС 13

Областната дирекция на МВР в Разград провежда днес специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност. 

Обект на проверките са наркосборища, заложни къщи, търговски обекти, автоморги и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва престъпна дейност или такава, свързана с административни нарушения.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Паралелно с това са изградени контролно-пропускателни пунктове, на които се извършват проверки на преминаващи превозни средства с оглед противодействие на нелегалната миграция и нарушения на ЗДвП. В засилените контролни действия са включени екипи на "Охранителна полиция", "Пътна полиция", "Икономическа и Криминална полиция", както и екипи на Жандармерията.

5 КПП-та функционират на територията на РУ-Разград, 4 са на територията на РУ-Кубрат и 5 на територията на РУ-Исперих.

Акцията е насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони и квартали на територията, обслужвана от ОДМВР-Разград.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net