Унищожиха напълно едно от барбекютата на местността "Пчелина" край Разград

By 12 Септември 2017 Прочетена 1941 пъти 0

Днес при извършване на текущи дейности на поляната с барбекюта в местността за отдих "Пчелина" служители на общинско предприятие "Паркстрой" в Разград установиха, че едно от тях е напълно разрушено.

Видимо пораженията сочат, че това е извършено от човешка ръка и е направено злонамерено и умишлено. За служителите от "Паркстрой", които на място са извършили обход на "Пчелина", няма съмнение, че става дума за вандалска проява.

Това не е първият случай на вандализъм в местността за отдих. Освен барбекюто, на предишни набези са ставали жертви и футболните врати, които са били събаряни, а техните греди - чупени. Имало е случаи и на потрошени маси. Част от пейките в местността пък са били горени, а цялостта на дървените плоскости по тях - нарушена.

Община Разград призовава всички граждани, посещаващи местността "Пчелина", за по-отговорно отношение към изграденото. Тези кътове за отдих са поставени в полза на жителите и гостите на Разград, с цел, хората да се чувстват комфортно, когато почиват сред природата.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net