В Разград откриха изложба-базар на изделия, изработени от потребители на социални услуги

By 22 Март 2019 Прочетена 1613 пъти 0
На щандовете пред Общинския културен център бяха поставени и касички за дарения, като средствата ще се използват за социални цели На щандовете пред Общинския културен център бяха поставени и касички за дарения, като средствата ще се използват за социални цели снимка: КИС 13

В Разград откриха изложба-базар на сувенири, изработени от потребители на социални услуги.

На щандовете пред Общинския културен център бяха поставени и касички за дарения, като средствата ще се използват за социални цели.

Изложбата е в рамките на програмата за отбелязване на Световния ден на социалната работа и социалния работник в Разград, която продължава вече цяла седмица.

 

Всяко социално звено имаше отделен щанд, където, освен изработените сувенири, бяха поставени и касички за дарения. Дневният център за деца и младежи с увреждания се представи с изделия от рисувано стъкло, основно вази. Изработили са също интересни свещници от дърво, метал и други подходящи материали. С цветни композиции привлече вниманието на гражданите щандът на Центъра за работа с деца на улицата. Кошници и пана с цветя бяха изненадите на Комплексния център за настаняване от семеен тип  за деца без увреждания в Просторно. Цветните клонки, изработени от потребители в Дневния център за пълнолетни лица с увреждания "Подай ръка" създадоха празнично настроение на старта на астрономическата пролет. В изложбата се включи и Домът за стари хора, който предложи разнообразни плетива.

Мотото на изложбата бе "Усмивката ни отива".

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 22 Март 2019 16:03
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net