В Разград се проведе традиционният лекоатлетически крос "Освобождение"

By 24 Януари 2019 Прочетена 2286 пъти 0
Това е 55-то издание на спортната проява, която е посветена на деня на града – 28 януари Това е 55-то издание на спортната проява, която е посветена на деня на града – 28 януари снимка: КИС 13

В Разград се проведе традиционният лекоатлетически крос "Освобожение".

Това е 55-то издание на спортната проява, която е посветена на деня на града – 28 януари. Организатори на кроса са Община Разград, Регионалното управление на образованието, Ученическа спортна школа "Руси Бухтев" и лекоатлетическият клуб.

Преди старта на кроса бе поднесен венец пред Мавзолея на освободителите от известната разградска лекоатлетка Димана Йорданова. След това поздравления към стеклите се на площада участници отправи заместник-кметът на Община Разград Галина Георгиева.

В тазгодишното юбилейно издание на спортното събитие се включиха над 300 участници, които бяха разпределени в 8 възрастови групи, от които 6 за ученици от I до XII клас, и две за възрастни - мъже и жени – ветерани.

Наградите в отделните възрастови групи връчиха Николай Миланов - гл. експерт в Регионалното урпавление на образованието, Галин Парашкевов - председател на комисията за младежта и спорта в Общински съвет Разград и Цветан Танев - директор на Ученическа спортна школа "Руси Бухтев".

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net