В Разград задържаха опасен рецидивист за блудство

By 28 Март 2019 Прочетена 1503 пъти 0
Поискано е да бъде наложена мярка за неотклонение "Задържане под стража" за 45-годишния мъж Поискано е да бъде наложена мярка за неотклонение "Задържане под стража" за 45-годишния мъж снимка: КИС 13

Окръжната прокуратура в Разград задържа опасен рецидивист за срок до 72 часа за блудство с две момиченца на 9 и 13 години.

Поискано е да бъде наложена мярка за неотклонение "Задържане под стража" за 45-годишния мъж.

Досъдебното производство срещу обвиняемия е образувано на 25 март тази година, след като едно от децата разказало за действията на мъжа. Той бил приятел на родителите на двете момиченца и всеки ден посещавал дома им. В една от стаите на семейството той извършвал блудствата с децата.

Мъжът е осъждан три пъти. Последната му ефективна присъда от 3 години "Лишаване от свобода" е за грабеж и блудство. Бил е освободен предсрочно от затвора през април 2014 година.

Окръжната прокуратура в Разград внася искане в съда за определяне мярка за неотклонение "Задържане под стража" на опасния рецидивист.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 28 Март 2019 18:09
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.