Александър Урумов представя новата си книга в Регионалната библиотека в Русе

By 21 Март 2023 Прочетена 613 пъти 0
Александър Урумов представя новата си книга в Регионалната библиотека в Русе Александър Урумов представя новата си книга в Регионалната библиотека в Русе

Регионална библиотека "Любен Каравелов" в Русе представя новата книга на Александър Урумов.

На 22 март (сряда) от 18:00 часа в зала "Заседателна" писателят и общественик Александър Урумов ще представи първата част от своята поредица "Пътят към Армагедон" - "Бутон в мозъка".

Книгата е отговор на създалото се напрежение в обществото по повод т.н. джендър идеология и тревожните въпроси, които тя предизвиква. Заплаха ли е Истанбулската конвенция? Дехуманизира ли се Европа? Свещена крава ли е Европейският съюз? Отпадат ли изконните християнски ценности в съвременното общество?
Ако ви вълнуват тези проблеми, заповядайте на срещата с Александър Урумов! Ще разговаряме с писателя и за дълбоката държава и либерал-екстремизма.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Александър Урумов е български писател и драматург, експерт по публична комуникация. Автор на осем книги, сред които бестселърите "Татко, обичай ме!" и "Али Безсмъртния", издаден на английски, немски и арабски. Автор на седем пиеси, гледани от над 50 хиляди зрители у нас и в чужбина, номиниран за Аскеер за драматургия. Директор "Връзки с обществеността" и говорител на БНБ (2006-2016), директор "Връзки с обществеността" и говорител на Министерството на отбраната (1997-2001 и 2017-2021). Християнин.

Писателят гостува в русенската библиотека през 2019 г. с емоционалната си книга "Татко, обичай ме", определена като "изповедна", събрала опита на бащата в отглеждането и възпитанието на децата, както и ролята на семейството. Той е притежател на ВИП читателска карта на посланик на библиотеката.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 21 Март 2023 16:27
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net