Четири нови студентски клуба започват дейност в Русенския университет

By 16 Октомври 2018 Прочетена 1770 пъти 0
Това стана ясно по време на изложението "Разни хора, разни идеали", което събра над 35 извънаудиторни форми във висшето училище Това стана ясно по време на изложението "Разни хора, разни идеали", което събра над 35 извънаудиторни форми във висшето училище КИС 13

Четири нови студентски клуба започват дейност от тази академична година в Русенския университет.

Това стана ясно по време на изложението "Разни хора, разни идеали…", което събра над 35 извънаудиторни форми във висшето училище.

При откриването на събитието ректорът чл.-кор. проф. Христо Белоев поздрави студентите за инициативата, като пожела на първокурсниците да развиват интересите си в областта на спорта, културата или различните професионални сфери, в които са избрали да се реализират.

Председателят на Студентския съвет – Станимир Бояджиев каза, че имат амбицията изложението да се превърне в традиционно, за да могат новоприетите студенти да открият още повече предизвикателства в университета.

Четири нови клуба започват работа от тази година – професионалните клубове "Импулс" и "Компютърна математика" и две формации, насочени към артистичните заложби на младежите – Академичен хор и Клуб по фотография

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 16 Октомври 2018 19:20
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net