Четирима пострадаха при поредна катастрофа на пътя Русе-Бяла

By 17 Март 2016 Прочетена 1428 пъти 0

Поредната катастрофа на пътя Русе-Бяла прати четирима души в болница. Сред ранените има и бременна жена. За щастие няма опасност за нея и бебето. По информация от полицията в Русе катастрофата е станала малко преди един и половина днес следобед на Мойсев баир преди Иваново.

Лек автомобил „Мерцедес“, в който са пътували две жени от Ценово, е бил ударен от БМВ. Мерцедесът е бил шофиран от 44-годишна жена, която е водела майка си на преглед в болницата в Русе. Тя се движила зад ТИР, когато внезапно БМВ-то навлязло в нейната лента. Предполага се, че шофьорът е изгубил управление над автомобила си заради висока скорост. Ударът е бил толкова силен, че двете коли са изхвърчали на голямо разстояние, а двигателят на БМВ-то е влязъл в купето. 

На мястото са били изпратени два екипа на „Спешна помощ“, които са откарали и четиримата в русенската болницата с различни наранявания. От лечебното заведение съобщиха, че няма опасност за живота им. Всички обаче остават за наблюдение в хирургичното и ортопедично отделение на Многопрофилната болница.

Причините и обстоятелствата довели до възникване на произшествието се изясняват.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net