Дупка до дупка

By 21 Юли 2016 Прочетена 1593 пъти 0

Русенци си трошат автомобилите в дупки по участък от улица "Ропотамо" в квартал "Дружба 2". Хората твърдят, че насилката е в това състояние от поне 10 години.

Шофьорите трудно избягват ямите, тъй като са една до друга. Минават с 20 километра в час на зигзаг в опит да не попаднат в по-големите дупки.

Хората негодуват, че се сещали за тяхната улица само по избори, независимо кой управлява. Вижда се, че на някои мяста са правени  кръпки, но според шофьорите – не както трябва. Те се стараят по възможност да не минават оттам. 

Понякога хората дори запълвали дупките с подръчни материали. Заради многото дупки, жителите в района смятат, че ще бъде най-добре целият участък да се преасфалтира.

Тъй като през годините са се наслушали на обещания, шофьорите вече не вярват поне най-разбитият участък от улица "Ропотамо" скоро да бъде ремонтиран. 

Както неведнъж сме ви информирали, от общината смятат да изготвят план с финансови разчети за ремонт на уличната мрежа, който най-вероятно ще започне през следващата година.

Колко от разбитите участъци в русенските квартали, кога и как ще бъдат ремонтирани, предстои да видим. 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net