Двама пострадаха при пътни инциденти в Русе вчера

By 08 Юни 2022 Прочетена 1041 пъти 0
Двама пострадаха при пътни инциденти в Русе вчера Двама пострадаха при пътни инциденти в Русе вчера снимка: КИС 13

Двама пострадаха леко при пътни инциденти вчера в Русе.

Около 10:08 часа на 7 юни е сигнализирано за ПТП с пострадал на бул. "Липник", на кръстовището с ул. "Никола Петков".

Органите на реда са изяснили, че лек автомобил "Пежо", управляван от 47-годишна жена, при завиване надясно от съседна пътна лента не пропуска движещ се от дясната й страна в права посока велосипедист на 72 години и го блъска.

Мъжът е пострадал с травма на коляно и лакът, което е установено при преглед от екип на Центъра за спешна медицинска помощ.

Служители на Пътна полиция са документирали инцидента по административен ред, с причина - отнемане на предимство. Пробите за алкохол на участниците в ПТП са били отрицателни.


Вчера около 14:55 часа пък е съобщено за възникнал инцидент с пострадала жена на ул. "Майор Атанас Узунов" в Русе, на паркинга на магазин "Лидъл".

Изпратените на адреса пътни полицаи са установили, че е пострадала 72-годишна жена от Русе, която при излизане от паркинга на магазина, управлявайки собственото си индивидуално електрическо превозно средство /електрическа триколка/ се е блъснала в спускаща се автоматизирана електрическа бариера за контрол на вход/изход на паркинга.

В резултат на настъпилото ПТП водачката на триколката е пострадала и е отведена в болница "Канев" за преглед и оказване на помощ, където е диагностицирана с натъртвания в областта на гърдите.

Произшествието е документирано по административен ред от екипа на Пътна полиция.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net