Двама задържани за кражби от автомобили след вчерашната полицейска акция в Русе

By 08 Септември 2016 Прочетена 1438 пъти 0

Разследват кражби от автомобили в Русе. В тази връзка вчера се проведе специализрана операция на главния път Русе – Велико Търново в района на хижа "Приста".

Кадри на полицейската акция видяхте вчера единствено в новините на КИС 13. Днес излезе официалната информация, според която специализраната операция се е провела около 16:30 часа от служители на Първо районно управление и Специализираното тактическо звено за бързи действия при ОД на МВР.

В хода на действията, са били установени и задържани двама мъже, след извършване на кражба. Обект на посегателство са станали два автомобила, които са били паркирани в района под "Рибарската колиба". Двете превозни средства са намерини със счупени стъкла на задните леви врати. От колите липсвали чанти.

Двамата задържани са на 20 и 27 г. По случая срещу тях е заведено досъдебно производство. С оглед изясняване на престъпление по чл. 195  от НК, е уведомена Русенската районна прокуратура. Работата по изясняване на престъпната дейност продължава.

По неофициална информация, обект на набезите на крадците ставали предимно румънски турсити. 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.