Две катастрофи заради неспазено предимство в Русе, при едната леко е пострадало дете

By 17 Юни 2021 Прочетена 2344 пъти 0
Две катастрофи заради неспазено предимство в Русе, при едната е пострадало дете Две катастрофи заради неспазено предимство в Русе, при едната е пострадало дете снимка: КИС 13

Водачка е пострадала леко при пътен инцидент вчера в Русе, заради неспазена дистанция. 

Сигнал за произшествието на ул. "Студентска" е получен около 12:55 часа и на адреса е изпратен екип на Пътна полиция. Там униформените са установили, че автомобил "Фолксваген", управлявано от 33-годишен не е успял да спре навреме и се е блъснал в намаляващ пред него автомобил "Тойота-Айго", с водач 37-годишна жена.

Екип на спешна помощ е посетил местопроизшествието, тъй като водачката се е оплакала от болки в областта на шията. Тя е била отведена и прегледана в болница "Канев", след което е освободена за домашно лечение с повърхностна травма. Екипът на сектор "Пътна полиция" е документирал случая, като полицаите посочват причина - нарушаване правилата за дистанция.


Още една катастрофа, заради нарушаване на дистанция са изяснявали пътните полицаи вчера в периода на обилните валежи. При нея леко е пострадало дете. 

Около 18:10 часа екип на Пътна полиция е пратен на сигнал за ПТП с пострадали на бул. "Христо Ботев" Русе, в посока ЖК "Дружба".

Там 54-годишна жена, управлявала автомобил с марка "Рено Сценик", е заявила пред полицаите, че не е успяла да спре и е блъснала движещ се пред нея лек автомобил "Хюндай“,който е намалил скоростта поради проливен дъжд и образувало се водосборище.

В резултат на инцидента е пострадал леко пътник на 12 години, който се е возил отзад в реното. След преглед в болницата, детето е освободено за домашно лечение с натъртване в областта на гърдите.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 17 Юни 2021 12:56
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net