Изтече срокът за обжалване на мярката за неотклонение на Северин Красимиров

By 24 Октомври 2018 Прочетена 2327 пъти 0
Това означава, че 21-годишният младеж ще остане в ареста до началото на делото Това означава, че 21-годишният младеж ще остане в ареста до началото на делото КИС 13

Наложената най-тежка мярка за неотклонение "Задържане под стража" на обвинения в жестокото убийство на Виктория Маринова от Русе - Северин Красимиров, не е обжалвана пред Апелативния съд във Велико Търново.

Това означава, че 21-годишният младеж ще остане в ареста до началото на делото. 

Припомняме, че 21-годишният младеж беше заподозрян за извършване на тежкото престъпление, след като бе установено, че е напуснал страната. С Европейска заповед за задържане, издадена от Окръжна прокуратура в Русе, той беше заловен в Германия и екстрадиран на 17 октомври. На следващия ден беше транспортиран с конвой от София до Русе. Тогава официално му бяха повдигнати две обвинения за изнасилване и убийство извършени с особена жестокост.

На 19 октомври беше гледана мярката за неотклонение. Съдът реши да наложи постоянно задържане под стража, заради опасността обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 24 Октомври 2018 15:11
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.