Каракачанов в Русе: По-ниската цена за изтребителите няма да е за сметка на оборудването им

Преговорите със САЩ продължават, заяви още военният министър Преговорите със САЩ продължават, заяви още военният министър снимка: КИС 13

Преговорите със Съединените американски щати за новите изтребители продължават, а позицията на България не се е променила.

Това заяви в Русе министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Той категорично опроверга спекулациите, че министерството гони намаляване на цената, за сметка на способностите и въоръжението на самолетите.

Такова нещо няма. Ние просто сме си съобразили нашите финансови възможности, заявили сме ги. Когато избрахме САЩ за потенциален контрагент от Белия дом, а и от други фактори в американската администрация имаше уверението, че те ще се съобразят с нашите финансови възможности. Но явно това съобразяване е въпрос на преговори и разговори, които ще продължат докато намерим онази пресечна точка, която е приемлива и за двете страни.

категоричен бе военният министър

В Русе Красимир Каракачанов заяви още, че няма да има сътресения в малката коалиция и правителството ще остане стабилно.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 31 Май 2019 16:18
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН