"Кметска гордост" 2

By 16 Юни 2016 Прочетена 1528 пъти 0

Осем месеца след репортаж на КИС 13 за разбита улица в ЖК "Дружба 2", нищо не се е променило. Освен това, че дупките са станали повече и по-големи.

Хората, които живеят на улица „Капитан Добрев“ дори вече са свикнали с лошото състояние на настилката и гледат да се нагаждат към условията, особено към по-новите дупки, които се появяват след всеки силен дъжд.

Шофьорите избягват да минават по улицата, освен ако не им се налага, тъй като живеят там. Негодуват, защото си плащат данъците, а карат по разбита настилка. Преди две години дори имало случай с паднала кола в дупка дълбока половин метър, разказват живущите в района.

Тъй като улица "Капитан Добрев" не е голяма, хората смятат, че би могла да се преасфалтира.

След толкова години на чакане, живеещите на улицата не се надяват нещо да се промени. За сметка на това, хората се чудят дали не е време да се даде ново име на улицата като дори са готови да популяризират идеята.

Припомняме, че преди години улица "Адмирал Рождественски" беше кръстена "Кметска гордост", тъй като дълго време от Общината не вземаха мерки за извършване на ремонт на разбитата настилка. 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net