Лек автомобил се преобърна на булевард Тутракан в Русе, водачът е в болница

By 12 Октомври 2020 Прочетена 3109 пъти 0
Лек автомобил се преобърна на булевард Тутракан в Русе, водачът е в болница Лек автомобил се преобърна на булевард Тутракан в Русе, водачът е в болница Снимка: КИС 13

Мъж е изгубил контрол над управлявания от него автомобил и е причинил пътно произшествие на булевард Тутракан, в посока град Мартен. Инцидентът се е случил на 11 октомври, около 22:00 часа, съобщават от Областната дирекция на МВР в Русе.

На местопроизшествието е изпратен екип на пътна полиция. Установено е, че при добра видимост и суха пътна настилка, водачът на “Пежо - 306” с русенска регистрация, е изгубил контрол над автомобила, поради несъобразена скорост. Превозното средство се е отклонило вляво по посоката на движение и се е блъснало в металната ограда в разделителната ивица. Автомобилът се е преобърнал на лявата си страна.

Водачът е бил изваден от превозното средство от граждани преди пристигането на служители от Втора районна служба по "Пожарна безопасност и защита на населението". Откаран е и е настанен в болница “Канев” с фрактури на ребра.

Случаят е документиран, като причина за инцидента е посочено движение с несъобразена скорост.

Взетите от водача проби за алкохол и наркотици са дали отрицателен резултат.  

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 12 Октомври 2020 13:03
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net