Майка, дъщеря и акушерка се срещнаха отново в Русе след 26 години /ВИДЕО/

By 20 Януари 2020 Прочетена 2724 пъти 0

В навечерието на Бабинден ще ви разкажем за професията на акушерката, като ви срещнем с благодарна майка и ви направим свидетели на първите бебешки усмивки от Акушеро-гинекологичния комплекс в Русе.

Без да подценяваме ролята на лекарите, ще ви покажем тази на акушерките, които карат бъдещите майки да се чувстват спокойни, намаляват болката им и ги подготвят за най-вълнуващата им среща – с тяхното бебе.

В цялата човешка история е имало жени, които помагат на други да посрещнат своите бебета. И със всяко родено дете се раждат истории, които често започват с думите "Ако не беше акушерката, бебето нямаше да го има". Една от тези акушерки е Мария Русева, която в продължение на 30 години е работила в Акушеро-гинекологичния комплекс в Русе.


Ден преди празника срещнахме Свилена Трифонова и акушерката ѝ Мария Русева. И двете си спомниха преживяното преди 26 години, имаше сълзи от радост и вълнение, но си казаха най-важното – Благодаря!

Успяхме да съберем заедно акушерката, майката и вече порасналото бебе, които споделиха радостта от срещата си след толкова време.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 20 Януари 2020 16:55
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net