Мъж загина след челен удар на пътя Русе-Силистра

By 04 Юли 2016 Прочетена 3096 пъти 0

Мъж загина при тежка катастрофа на пътя Русе – Силистра. Други четирима души, сред които и 5-годишно дете са били откарани в болницата, засега без опасност за живота.

Инцидентът е станал малко след 06:00 часа тази сутрин. На прав участък между Сандрово и Сливо поле челно са се ударили два автомобила със силистренска регистрация. В "Мицубиши" са пътували възрастни съпрузи, а в "Опел" - младо семейство с дете. При удара първата кола е изхвърчала в крайпътната нива. 

На място са били изпратени три линейки, както и екипи на пожарната, за да разрежат смачканите ламарини на автомобила. Въпреки усилията да реанимират в колата 63-годишния шофьор на „Мицубиши“-то, той е починал. 55-годишната му съпруга е с фрактура на ключицата и травми на гърдите и корема.

В другата кола са пострадали 31-годишна жена и 30-годишен мъж, които са с контузии на крайниците, а 5-годишното им дете е с черепно-мозъчна травма. Всички са откарани в русенската болница, засега без опасност за живота. Детето е настанено в неврохирургия заедно с майка си, а възрастната жена ще остане за наблюдение.

Причините за катастрофата се изясняват. Не се изключва умора от страна на единия шофьор или да е бил заслепен от слънцето.

Тъй като пътят бе затворен, се образуваха километрични колони от автомобили и камиони в двете посоки. Това наложи, до освобождаване на пътното палтно, шофьорите да използват обходен маршрут.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net