Манов и Стоилов за акцията на ГДБОП в Русе: Нищо не знаем, шокирани сме

By 16 Октомври 2017 Прочетена 3166 пъти 0

Специализираният съд остави в ареста шестима от задържаните при акцията на ГДБОП и жандармерията в Русе.

Припомняме, че Прокуратурата повдигна обвинение и поиска постоянен арест за 8 души, сред които Илия Стоилов, брат на депутата от БСП Георги Стоилов и Маноел Манов – син на началника на сектор Пътна полиция в Русе.

Шефът на сектор "Пътна полиция" в Русе ст. инсп. Михаил Манов не вярва синът му Маноел да е замесен в престъплението, в което е обвинен. Той заяви още, че не смята да подава оставка като шеф на Пътна полиция, тъй като не носи отговорност за действията на сина си.

Синът на Михаил Манов е работел като охранител от 1-2 години в нощния клуб на Илия Стоилов, който е брат на народния представител от БСП Георги Стоилов. Депутатът не може да си обясни случилото се и очаква правораздавателните органи да си свършат работата, за да може да се изчисти името му.

Георги Стоилов не възнамерява да подава оставка като народен представител, тъй като не вижда причина за това. От БСП обаче подозират, че може да има и политически мотив зад случващото се.

Междувременно Специализираният наказателен съд пусна под гаранция от 2000 лева съпругата на обвинения в организиране на престъпна група за изнудване Илия Стоилов. Друг от останалите седем обвиняеми е под домашен арест заради влошено здравословно състояние.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net