Мотоциклетист пострада леко при катастрофа на пътя Русе - Бяла

By 07 Юни 2021 Прочетена 2050 пъти 0
Мотоциклетист пострада леко при катастрофа на пътя Русе - Бяла Мотоциклетист пострада леко при катастрофа на пътя Русе - Бяла снимка: КИС 13

Мотоциклетист е пострадал при пътен инцидент на главния път Русе – Бяла в събота. 

Сигнал за възникналото произшествие е получен на 5 юни около 21:00 часа в Районното управление на полицията в Две могили.

При извършен оглед е документирано, че в условията на добра видимост и суха пътна настилка, на прав участък, лек автомобил "Нисан Патрол" с русенска регистрация, управляван от 36-годишен мъж, излизайки от земен път не е пропуснал движещия се по главния път в посока към гр. Бяла мотоциклет с марка "Ямаха" с водач на 52 години, който е намалил рязко скоростта си, при е което е паднал на пътното платно и се е блъснал в задно дясно колело на лекия автомобил.


В резултат мотоциклетистът е пострадал. След преглед в УМБАЛ "Канев" е бил освободен за домашно лечение с фрактура на палец на единия си крак.

Пробите на водачите за алкохол са дали отрицателен резултат.

На шофьора на "Нисан"-а е съставен акт по чл.49 ал.1 от Закона за движение по пътищата. По произшествието са работили служители на Районното управление на полицията в Две могили.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 07 Юни 2021 10:51
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net