fbpx

Невидимо кръгово се появи в Русе

By 11 Февруари 2016 Прочетена 1211 пъти 0

Абсурден знак на улица в Русе указва кръгово движение без да го има. Става дума за кръстовището на улиците "Филип Станиславов" и "Зорница". Както се вижда то е съвсем нормално кръстовище и знаците са напълно излишни. Освен това веднага след знака за кръговото кръстовище, който предупреждава, че сме без предимство, следва знак, който пък казва, че се движим по път с предимство.

В същото време по улица "Зорница" липсва знак за кръгово, но има такива, които указват да пропуснем автомобилите по пътя с двата взаимно изключващи се знака. И тъй като е очевидно, че там няма кръгово кръстовище, някои от шофьорите дори не са забелязали знаците. Други пък не могат да си обяснят как е възможно да бъде допуснато такова недоглеждане. Потърсихме експертно мнение по въпроса.

Излиза така, че шофьорите, докато приближават кръстовището, трябва да преценяват кой от двата знака да спазват в зависимост от това дали в момента има или не кръгово кръстовище. 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.