Обвиняем за убийство от 2019 година в Русе бе предаден на съд /ВИДЕО/

By 14 Април 2021 Прочетена 6830 пъти 0

Обвиняем за убийство бе предаден на съд от Окръжна прокуратура – Русе.

Случаят е от 8 октомври 2019 година. Тогава малко преди 23:00 часа в района на църквата "Св. Петка" в Русе, бе намерен убит пред дома си 36-годишен мъж с множество прободи рани по тялото.

Като заподозрян за извършител на деянието бе задържан с 2 години по-млад от жертвата русенец. Окръжна прокуратура проведе разследване по образуваното досъдебно производство за умишлено убийство, извършено по особено мъчителен за жертвата начин.


В обвинителния акт, който вече е внесен в съда, се посочва, че докато били в обща компания, като пили бира и пушили марихуана, в един момент обвиняемият решил, че 36-годишният мъж е виновен за развода му и затова трябвало да го убие. С нож, който носил в себе си, му нанесъл няколко удара в областта на главата, шията и гръдния кош. Пострадалият успял да излезе от къщата, но другият го настигнал на улицата, където му нанесъл още прободни рани.

В резултат от това мъжът получил остра кръвозагуба, довела до смъртта му. Обвиняемият е с взета мярка за неотклонение задържане под стража.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 14 Април 2021 17:56
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net