Още един заместник-кмет в Русе даде положителна проба за COVID-19

By 21 Октомври 2020 Прочетена 2638 пъти 0
Още един заместник-кмет в Русе даде положителна проба за COVID-19 Още един заместник-кмет в Русе даде положителна проба за COVID-19 снимка: Община Русе

Заместник-кметът по "Комунални дейности" на Община Русе Димитър Недев е с положителен резултат от тест за COVID-19, който си е направил тази сутрин.

Той не чувства неразположение, до момента не е развил симптоматиката на заболяването, а решението да се тества е проява на отговорност към хората, с които се среща.

Все още няма информация за контактните му лица от Общинската администрация. Регионаната здравна инспекция в Русе продължава с епидемиологичното проучване.


Припомняме, че през вчерашния ден положителен тест даде и друг заместник-кмет на Община Русе - Енчо Енчев. Той повтаря коронавируса, след като през юли също даде положителен резултат за COVID-19. Сега обаче Енчев е хоспитализиран в Белодробната болница с двустранно развита пневмония, в добро общо състояние.

Положителен за COVID-19 се оказа и председателят на Общинския съвет Иво Пазарджиев. Резултатът от PCR теста му стана ясен също вчера. И Пазарджиев е хоспитализиран в Белодробната болница, в добро общо състояние.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 21 Октомври 2020 16:52
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net