Пенсионерът, оспорващ две имотни сделки в Русе, загуби жилището си на първа инстанция

By 07 Юни 2019 Прочетена 1234 пъти 0
Вещите лица по делото се отказали от експертизата си за недоброто психическо състояние на дядото при подписването на сделката Вещите лица по делото се отказали от експертизата си за недоброто психическо състояние на дядото при подписването на сделката снимка: КИС 13

Пенсионер от Русе загуби на първа инстанция жилището си в блок "Шар планина", след като оспори сделката за продажбата му.

Той твърди, че е бил подведен да подпише документа от внука на бабата, с която живеел, и не е осъзнавал какво прави. Собственикът на апартамента ще обжалва, като до окончателното решение на съда сделката е замразена.

Синът на 89-годишния Дамян Цонев, много се изненандал, когато вещите лица по делото се отказали от експертизата си за недоброто психическо състояние на дядото при подписването на сделката. Пенсионерът подписал още една сделка - за прехвърляне на земеделска земя с площ 26 декара на внука на бабата, с която живеел.

Дамян Колев е категоричен, че ще търси справедливост за баща си докрай и по двете оспорени сделки.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.