Почти година се бави ремонта на пропадналия участък от ул. "Зорница" в Русе

By 22 Февруари 2016 Прочетена 1158 пъти 0

Почти година не се извършва ремонт на улица "Зорница" в Русе. Припомняме, че там през април миналата година за пореден път пропадна участък от пътя след изграждането на колектора. Мястото още тогава бе обезопасено и оградено с насипан пясък.

В момента огромната дупка е запълнена със строителен отпадък. Причината за пропадането на участъка в близост до входа на гробището е некачествена работа на фирмата изпълнител при засипването. Въпреки, че Министерството на регионалното развитие като възложител на обекта е било уведомено за проблема, все още не е извършен ремонт. Още повече, че фирмата трябва да спази гаранционните условия и да възстанови участъка както това се е случвало нееднократно.

Подобни неравности и свличания на терена се получиха веднага след приключване на проекта за изграждане на колектор "Чародейка". Тогава софийската фирма изпълнител беше задължена да извърши ремонт.

Направихме запитване до Общината за информация защо се бави възстановяването на пътната настилка. До редакционното приключване на емисията, не получихме отговор. Продължаваме да следим ситуацията с пропадането по улица "Зорница". 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net