fbpx

Подлезът до земеделския колеж продължава да тъне в мизерия

By 30 Септември 2015 Прочетена 1348 пъти 0

Пак счупиха оградата на подлеза до земеделския колеж в Русе. Това е поредната вандалска проява, с която се цели неограничен достъп до най-голямата обществена тоалетна в града.

За никого не е тайна, че мястото е свърталище на бездомници и проститутки. Именно заради тях, постянно се пълни с всякакви боклуци. Сагата с подлеза е от поне 2 години. Отначало, от общината почситваха и измиваха съоражението с вода, за да може да се ползва по предназначение, а именно за безопаснос пресичане на натоварения булевард. След като това не даде никакъв резултат и подлезът редовно ставаше на бунище, местната управа се принуди да огради съоражението и да го затвори за пешеходците. Това обаче не спря желаещите да влизат вътре. Постоянно се намираха такива, които да разбият металните пана, колкото и пъти да я оправяха от общината.

Няма гаранция, че и следващия път, когато това се случи, пак няма да се появи някой, който да счупи оградата, за да си осигури безпрепятствен достъп до подлеза.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.