fbpx

Полицията в Русе издирва Петър Пенчев и Мелиха Мустафова

By 31 Август 2017 Прочетена 1053 пъти 0

Полицията в Русе издирва по заявление на близките 88-годишния Петър Йорданов Пенчев от село Сандрово.

Мъжът, който страда от старческа деменция, е в неизвестност от 22 август, когато е напуснал дома си. Той е висок около 165 см, със слабо телосложение. Облечен е със синя блуза на ивици и дочен панталон.

Полицията издирва и Мелиха Джелилова Мустафова, на 16 години, от село Бъзън. Момичето е в неизвестност също от 22 август. 

Страда от разстройство на съзнанието. Многократно е напускала дома си, като при предходни бягства е установявана на територията на Разград и Ветово. Момичето е с пълно телосложение и е облечено с розова блуза и сини дънки.

Хората разполагащи с информация за местонахождението на лицата, могат да се обадят на телефон 112 или най-близкото управление на МВР.

При установяване да се уведоми Оперативната дежурна част при Второ районно управление - Русе - сл. тел. 882 443, ОД МВР – Русе, група „Издирване” - тел. 882 316 или в най близкото районно управление на МВР.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.