Представители на екип Граждански дейности във военното учение на НАТО изразиха задоволство от престоя си в Русе

By 19 Юли 2017 Прочетена 1456 пъти 0
Заместник-областните управители на Русе Свилен Иванов и Валентин Колев се срещнаха с представители на екип Граждански дейности, участващи във военното учение на НАТО "Saber Guardian 2017" Заместник-областните управители на Русе Свилен Иванов и Валентин Колев се срещнаха с представители на екип Граждански дейности, участващи във военното учение на НАТО "Saber Guardian 2017" Областна администрация - Русе

Заместник-областните управители на Русе Свилен Иванов и Валентин Колев се срещнаха с представители на екип Граждански дейности, участващи във военното учение на НАТО "Saber Guardian 2017".

По време на срещата двете страни споделиха наблюдения от преминаването през Русе на колони от формированието на 2-ри Кавалерийски полк от Сухопътните сили на САЩ в Европа, както и представянето на американски и български бойни машини, които са включени в многонационалното военно учение.

Гостите от САЩ изразиха задоволството си от подкрепата, координацията и съдействието, което са получили от страна на Българската армия и държавната власт за безпроблемното протичане на мероприятието.

От своя страна заместник-областните управители благодариха за добрата оценка и акцентираха, че подобно мащабно събитие се провежда за първи път в региона.

Американските военни сили ще се предвиждат през територията на България до 23 юли и ще вземат участие в съвместните тренировки на учебен полигон "Ново село" и база "Безмер" в рамките на многонационалното учение на НАТО.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net