Предстои ново пръскане срещу комари в част от община Русе

By 04 Юни 2024
При неблагоприятни метеорологични условия обработките ще се отложат за следващия подходящ работен ден. При неблагоприятни метеорологични условия обработките ще се отложат за следващия подходящ работен ден. КИС 13

Предстои пръскане срещу комари в част от община Русе на 7 и 8 юни.

На 7 юни от 20:30 до 00:00 ч. ще се проведат наземни третирания срещу комари на територията на град Русе. За целта ще бъде използвана цялата налична техника на фирмата, с която Община Русе има сключен договор за дезинсекция.

На 8 юни в същия часови диапазон ще бъдат третирани срещу комари град Мартен и селата Сандрово, Николово, Просена и Долно Абланово.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


При обработките ще се използват препаратите "Ротрин 100" и "Цитрол", които са сертифицирани и одобрени за употреба от Министерството на здравеопазването. Те са с изпитана и потвърдена ефективност в урбанизираните територии и са с висока степен на безопасност за хора и животни.

Технологията на дезинсекция включва използването на агрегати, които разпръскват както топъл аерозол за димна обработка, така и студен аерозол, който е под формата на микроскопични капки и е почти невидим.

При неблагоприятни метеорологични условия обработките ще се отложат за следващия подходящ работен ден.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Последно променена в Вторник, 04 Юни 2024 16:34