fbpx

Протест и срещу ТОЛ системата се проведе днес в Русе /ВИДЕО/

By 15 Юли 2020 Прочетена 905 пъти 0

Превозвачи от Русе излязоха на протест срещу тол системата днес следобед.

С няколко камиона и леки автомобила те блокираха движението по кръговото кръстовище в района на Дунав мост. Според Мариета Иванова, която е управител на транспортна фирма, ТОЛ системата давала много отклонения и затова настояват докато се оправят, да се върнат винетките.

РЕКЛАМА:


Хората се оплакват, че заради неизправностите в системата, постоянно ги глобявали, което изключително много затруднявало работата им. Те настояват и за регулирани цени на превоза и премахване на такса Дунав мост.

Друго искане на протестиращите е да се подобри системата за проверки при преминаване на Дунав мост, която в момента отнемала много време. Освен това, заради опашките по границата, на шофьорите им се налага да чакат с часове без необходимите условия, за да минат през Дунав мост.


Сред исканията на превозвачите са още европейски условия на труд, инфраструктура, която да отговаря на заплащането и защита от държавата.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 15 Юли 2020 16:45
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.